04.03.2016 - Vi knaller til med tilbud på våre bestselgere, benytt denne unike sjansen! 🍵

 

 
 
 
 
Vi knaller til og gir deg 25% rabatt på våre bestselgere!
 
 

Vi presenterer også nærmere en te som nok er ukjent for mange: Gul te

Gul te innebærer vanligvis en spesiell te behandlet på samme måte som grønn te, men med en langsommere tørkefase, hvor de fuktige tebladene får lov til å ligge og gulne. Gul te har generelt en karakteristisk gulgrønn farge og en lukt som er forskjellig fra både hvit og grønn te.

Akkurat nå får du 25% rabatt på Yellow Tea Cranberry & Goji, som er en fantastisk god gul te med bl.a. tranebær, goji, ananas og mango!

Bestill nå!
 
 
Green Tea Chinese Dragon –25%!

Denne teen har velkomponerte smaker og inneholder grønn te, oolong te, hvit te, gul te, dragefrukt, rosa pepperkjerner, bringebær, bjørnebær, kamilleblomster og vaniljebiter.

Smaken er herlig bæraktig.

Bestill nå!
Rooibos Tea Latte Macchiato –25%!
De unike egenskapene til rooibos te og den fantastiske smaken av latte macchiato er nå tilgjengelig for den ultimate nytelse!

NB! I motsetning til våre andre Rooibos-varianter så er ikke denne koffeinfri på grunn av kaffebønnene.
Bestill nå!
Fruit Infusion Fallin' in Love –25%!

Vår bestselger i "Fruit Infusion"-serien! 

En deilig fruktblanding med pasjonsfrukt, fersken, ananas, mango, papaya, aprikos og eple, avrundet med eksotisk hibiscusblomst.

Bestill nå!
Black Tea Choc Choc Chai, –25%!
En herlig Chai med en karakteristisk krydret sjokoladesmak. 

Dette er den mest populære Chai-varianten vi har, med kinesisk kanel, kakaobønner, ingefær, appelsinskall, kardemomme, rosa pepperkjerner

Prøv den til Chai Latte!
Bestill nå!
 
Vi presenterer PureTea™ - vår spesielt miljøvennlige te
Teen som du finner under PureTea er produsert etter de samme strenge reglene som må til for å få godkjennelse som organisk dyrkede matvarer i EU.

I tillegg er teplantasjene hvor teen dyrkes underlagt reglene til «The Ethical Tea Partnership» (noe all te som du kjøper hos oss er), dette betyr bl.a. at plantasjene og de øvrige ledd i produksjonen av te skal være bærekraftig og at arbeidsvilkår og –forhold minimum skal være i samsvar med den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO) sine konvensjoner.

Du finner mer informasjon (på engelsk) om «The Ethical Tea Partnership» her.

Ved produksjon av vår PureTea™ søker man å bevare og styrke naturens naturlige økosystem i så stor grad som mulig.
 
Det er derfor ikke lov å bruke kjemiske/syntetiske plantevernmidler dersom plantene blir angrepet av sykdom, skadedyr eller ugress.

Kun 11 plantevernmidler av naturlig opprinnelse (PNO) kan brukes, ingen kunstige/kjemisk fremstilte. Kunstgjødsel kan man heller ikke bruke og næring til plantene på tilføres på en naturlig måte (for eksempel ved bruk av husdyrgjødsel eller annet organisk materiale). Genmodifiserte ingredienser er selvsagt heller ikke tillatt å bruke.
 
Hver eneste gang du kjøper en av våre PureTea™, så skal du være trygg på at den er produsert i henhold til strenge regler som tar sikte på å respektere miljøet og arbeidernes rettigheter!

 

PureTea™ - for den perfekte kopp te!

 

Share
Pin
+1
Tweet
Forward
Vilkår og betaling 
 
I dette nyhetsbrevet er tilbudene gyldig så lenge produktene er på lager eller frem til og med 11. mars 2016 om ikke noe annet er oppgitt. Vi tar forbehold om skrivefeil, endringer, prisendringer og leveringsforsinkelser. Les mer om våre vilkår her. Du kan velge å betale med bankkort / kredittkort eller via kontooverføring (vi sender så snart vi har registrert din betaling).

Kontaktinformasjon
Cup of Tea AS, Solheimsvegen 11, 6280 Søvik, Norge, Telefon: +47 411 33 533, E-post: post@cupoftea.no

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du på en eller annen måte har registrert deg hos oss (på vår nettside eller på messer).

Her kan du oppdatere din profil eller melde deg av denne listen.

Email Marketing Powered by MailChimp
Lik Cup of Tea AS på Facebook
Lik Cup of Tea AS på Facebook